Eerste bezoek/ intake

Bij uw eerste bezoek in de praktijk wordt uw gebit uitgebreid onderzocht. Met behulp van röntgenfoto’s wordt uw gebit in kaart gebracht en worden eventuele klachten en wensen ten aanzien van het gebit gehoord. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld en met u doorgenomen. Indien dit niet heel uitgebreid is, komt u na een eventuele behandeling daarna in ons controle bestand. 

Aan de hand van uw gebitsstatus en de röntgenfoto’s wordt de meest effectieve behandeling uitgezocht en dit wordt bij een uitgebreid behandelplan met u besproken in een tweede sessie, om u het een en ander uit te leggen. We willen namelijk niet alleen de klachten oplossen, maar ook het oorzaak van uw klacht, om zodoende uw klachten te verhelpen op de lange termijn. Bij het opstellen van het behandelplan wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en financiën. Een doordacht behandelingsplan is het draaiboek voor een effectieve en efficiënte behandeling. 

Uw eerste bezoek/intake zal via directe betaling via PIN in rekening worden gepracht. Hierbij ontvangt u tevens direct uw factuur voor uw voldane betaling. Hierna zal u ingeschreven worden in ons systeem als patient zijnde en zult u alle facturen thuisgezonden krijgen.

Kosten intake:

C11 (Eerste periodieke controle) + 2 x X10 (2 foto’s zijdelingse delen): 50 euro