Pijn

Hier kunt u informatie aantreffen omtrent de verschillende onderdelen binnen de mond (en het kaakgewricht), die pijn of ongemak kunnen veroorzaken.

Wij raden u aan om dit tot u te nemen als u enige hinder ondervindt voor of ná de behandeling. Dit zal u namelijk helpen om te beslissen wat de beste manier is om met de pijn om te gaan.

De onderdelen zijn gerangschikt van meest voorkomende tot minst voorkomende.

Bent u (nog) geen patiënt?

Dan zijn wij uiteraard blij dat u van de informatie van onze site gebruik maakt. Mocht u echter pijn hebben en besluiten om deze bij ons te laten behandelen, dan gelden er een aantal regels voor u.

In geval van een pijnklacht zullen de kosten hiervan meteen aan u doorberekend worden en zal de betaling direct na de behandeling voldaan dienen te worden via PIN. Uiteraard wordt u op de hoogte gebracht van de kosten van de ingreep alvorens tot behandeling wordt overgegaan. Na betaling ontvangt u uiteraard een bewijs van betaling.

Na deze behandeling, mag u er uiteraard voor kiezen om u bij ons in te schrijven, waarna al uw klachten en behandelingen als onze reguliere patiënten afgehandeld zullen worden.